Det digitale bibliotek er åbent

Esbjerg Kommuns Biblioteker

Selvom de fysiske biblioteker holder lukket  står de alligevel klar med inspiration og hjælp til dig og din familie.

Besøg biblioteket – Klik her!

Inspiration til lege og læsning derhjemme

Under overskriften ”Legestuen” – fif til leg og læsning derhjemme”, finder du ideer til sjove lege, læsning og aktiviteter til dit barn. Fx inspiration til online læsning, højtlæsning med aktiviteter til bogen, ideer til lege, og aktiviteter i det fri. Siden opdateres løbende – Klik her!

Læs og lyt til gode børnebøger hjemmefra

eReolen er dit online bibliotek. Her findes massevis af gode børnebøger, lige til at låne og læse eller lytte til direkte på din telefon, tablet eller pc.

Er du oprettet som bruger, kan du gå i gang med det samme. Er du ikke oprettet, kan dette gøres via Esbjerg Kommunes Bibliotekers hjemmeside. Blive registreret – Klik her! (kræver NemID).

Se mere – Klik her!

Filmstriben – Bibliotekernes filmtilbud

Filmstriben er bibliotekernes digitale filmtilbud til dig og kan bruges af alle, der er oprettet som bruger på deres lokale bibliotek. Filmstriben indeholder en bred vifte af gratis spillefilm, kort- og dokumentarfilm for børn, unge og voksne. Se film – Klik her!

Find masser af sproglege på Bibliotekernes Sprogspor

Bibliotekernes Sprogspor giver inspiration til sprogstimulering og tidlige læsefærdigheder. Målgruppen er børn i alderen 0-7 år.
Besøg Sprogspor – Klik her!

Ny låner

Er du ikke registreret som låner, kan dette gøres via Esbjerg Kommunes Bibliotekers hjemmeside. Blive registreret – Klik her! (kræver NemID).